LA MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT, UN 66% MÉS CARA PER A 4 DE CADA 10 UNIVERSITARIS

Quatre de cada 10 estudiants universitaris catalans veuran augmentar en un 66% el preu de la matrícula, el màxim previst pel Ministeri d’Educació. El Consell Interuniversitari de Catalunya ha donat llum verda aquest divendres a l’encariment de les matrícules en funció de la renda de cada alumne.
El govern apujarà els preus de la universitat un 66% per a quatre de cada 10 alumnes. Es tracta d’un augment de preus que, segons la Generalitat, no s’aplicarà de forma lineal com fins ara, sinó en funció de la renda de cada alumne. És per això que s’han establert set llindars de preus, segons ha explicat el secretari general d’Universitats, Antoni Castellà. A partir del setè llindar, la Generalitat aplicarà descomptes.
Aquest augment de les taxes serà substancial i suposarà, de mitjana, un encariment que se situa entre els 151 i els 948 euros més per curs. Concretament, el 40% dels estudiants matriculats hauran de pagar un augment del 66,7% (fins a 948 euros més dels 2.370 que pot arribar a costar el curs) i el 20% dels alumnes afrontaran un increment del 50% del preu (fins a 712 euros). Un 5% pagarà un 33% més (fins a 474 euros més), un altre 5% abonarà un 16,7% addicional (fins a 273 euros) i el 30% restant pagarà el mateix o menys que aquest curs.
El pagament es farà en dos terminis
El secretari general d’Universitats, Antoni Castellà, ha confirmat que el pagament de la matrícula es farà en dues etapes: en la primera, ara al juliol, es pagarà el 60% del cost. A partir d’aquí, cada estudiant haurà d’acreditar el seu nivell de renda, que serà confirmat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca. Un cop sàpiga si té o no dret a beca, l’alumne haurà de pagar la diferència abans de finals d’any.
Una altra de les novetats de cara al proper curs és que els universitaris que tinguin una beca i no aprovin el 50% dels crèdits hauran de retornar els diners. Així ho estableix el reial decret mitjançant el qual s’estableixen els nivells de renda i patrimoni familiar. Fins ara era suficient de presentar-se a un terç de les assignatures a les quals l’alumne s’havia matriculat.
La Universitat Autònoma de Barcelona intentarà pal·liar els efectes de l’augment de les taxes universitàries amb un paquet de mesures. La UAB ha reiterat aquest divendres el seu rebuig a l’augment de les taxes anunciat pel govern i ha anunciat que atendrà de forma personalitzada els estudiants que, per situacions econòmiques sobrevingudes, no puguin assegurar la continuïtat dels estudis. La universitat també preveu crear un fons social per fer front a algunes despeses, i té la intenció d’ampliar el nombre de terminis per fraccionar els pagaments de matrícules en tots els estudis.


PRESENTEN UN SISTEMA QUE PERMET CONGELAR FRUITA I VERDURA FRESCA
Aquest dilluns s'ha presentat a Mercabarna una tecnologia que congela fruites i verdures en el punt òptim de maduració i que permet mantenir, fins a tres anys, les mateixes propietats nutritives i la mateixa textura que les varietats fresques.
L’alcalde, Xavier Trias, ha estat l’encarregat d’inaugurar-la. El sistema s’anomena Nice Cold System i l’ha desenvolupat la companyia catalana Nice Fruit en col·laboració amb la UPC. Els responsables de l’empresa han destacat que amb aquest sistema s’obre un gran ventall de possibilitats per als agricultors, que podran exportar els productes a més llocs i optimitzar l’excedent que tinguin. Trias, per la seva banda, ha destacat la importància d’innovacions com aquesta.
IDENTIFIQUEN LES PROTEÏNES QUE MATEN LES CÈL·LULES AMB CÀNCER DE CÒLON


Investigadors de l'Institut de Recerca de l'Hospital del Mar i la Universitat Pompeu Fabra han identificat 115 proteïnes de les cèl·lules amb càncer de còlon que podrien ser útils per combatre aquesta malaltia. No es tracta encara de cap nou tractament, però les conclusions d'aquesta investigació permetran dissenyar, en el futur, medicaments més efectius contra el càncer amb menys efectes secundaris.

Els investigadors del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) partien d’una experimentació prèvia duta a terme en el marc del programa europeu CancerGrid. Aprofitant la quimioteca de l’empresa hongaresa AMRI, un altre grup de recerca havia provat 30.000 molècules diferents en laboratori per veure quines ataquen les cèl·lules tumorals i quines resulten tòxiques per a les cèl·lules sanes. Això va permetre identificar unes 200 molècules que funcionen com a verí per a les cèl·lules del còlon o el recte amb càncer.

La recerca duta a terme a Barcelona ha permès esbrinar exactament sobre quines proteïnes -de totes les que es troben a les cèl·lules del còlon i el recte- actuen aquestes molècules que maten les cèl·lules amb càncer. L’anàlisi a aquest nivell també s’hagués pogut fer en un laboratori químic, però hauria estat molt més costosa i només s’haurien pogut provar unes 150 proteïnes diferents, mentre que els programes informàtics desenvolupats des del GRIB permeten simular en pocs segons la reacció amb5.000 proteïnes. Aquesta metodologia de treball va ser la base per a la creació de l’empresaChemotargets, que des de fa un any comercialitza alguns dels programes desenvolupats per ser usats en laboratoris farmacèutics.

En els darrers temps s’ha evidenciat que els fàrmacs utlitizats per tractar diferents tipus de càncer no són tan selectius com es creia. És a dir, que no només ataquen les cèl·lules cancerígenes, sinó que també n’eliminen les sanes. En aquest sentit, la descoberta permetrà dissenyar fàrmacs més eficients i que només actuïn sobre les cèl·lules malaltes i, en conseqüència, tiguin menys efectes secundaris.

Sobre el GRIB
El Programa d’Investigació en Informàtica Biomèdica (GRIB) està format per més de 80 investigadors de l’Institut d’Investigació de l’Hospital del Mar (IMIM) i de la Universitat Pompeu Fabra. La investigació que s’hi porta a terme està focalitzada en la informàtica biomèdica. El GRIB és un centre de referència en l’àmbit europeu en aquesta disciplina.

EcoTourRACC ORGANITZA EL PRIMER RALLY DE CATALUNYA CONSCIENCIAT AMB EL MEDI AMBIENT!
El RACC ha organtizat el primer ral·li català de cotxes de baix consum energètic. El recorregut ha tingut 170 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Font Màgica de Montjuïc, però la meitat de la prova s'ha disputat a les instal·lacions del Circuit de Catalunya.
EcoTourRACC ha organitzat el primer ral·li “verd” de Catalunya amb l’objectiu de fomentar l’ús de vehicles amb tecnologies que estalvien energia i consciencien els conductors a canviar els seus hàbits de conducció. També pretenen donar prioritat a la protecció del medi ambient i la sostenibilitat.
La prova ha estat dissenyada perquè els participants assoleixin unes mitjanes concretes, sempre dins de la normativa actual del trànsit, partint i acabant a Barcelona i fent mitja part al Circuit de Catalunya. Han hagut de circular per carreteres del Barcelonès, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Maresme sense sobrepassar els 50 quilòmetres per hora.
Els cotxes participants han estat vehicles elèctrics, híbrids, amb combustibles alternatius o els que funcionen amb carburant convencional però que emeten menys de 120 grams de diòxid de carboni.  Com que els tipus de cotxes eren força dispersos s’han establert quatre categories diferents.


La sortida de la primera etapa s’ha fet des de la plaça Marquès de Foronda de Montjuïc, al costat de la Font Màgica de Barcelona. L’arribada del primer participant al Circuit de Catalunya significa la meitat de la prova.  Els vehicles elèctrics finalitzen aquí la seva actuació. Després d’un dinar amb tots els participants, la segona etapa ha de transcorre des de l’autòdrom fins a la Font Màgica


.

DHMO! QUIN PERILL!

Llegiu-ho, que és molt interessant!


El monòxid de dihidrogen (en endavant DHMO) és un element incolor, inodor i insípid conegut també com òxid de dihidrogen, hidròxid d'hidrogen, hidròxid de hidroni o simplement àcid hídric. Es sintetitza a partir del radical inestable hidròxid, el qual pot trobar-se en una gran quantitat de substàncies explosives i verinoses, com l'àcid sulfúric, nitroglicerina, xarol, i Mercadona.

M'Hauria preocupar el DHMO?

Sí, hauries d'estar molt preocupat!. Encara que el Govern i Sanitat no el consideren tòxic o cancerigen (com així considera a altres substàncies com el clorur d'hidrogen i la sacarina), el DHMO forma part d'una nombrosíssima quantitat de substàncies tòxiques, verins, contaminants ambientals i pot ser mortal en quantitats tan baixes com el que cap en un didal. Una investigació dirigida per investigadors del CSIC va concloure que un 86% de la població espanyola estan d'acord amb la prohibició immediata de l'ús d'aquesta substància. Tot i que aquests resultats són preliminars, Gabilondo creu que la gent hauria de prestar més atenció als estudis existents sobre els perills del DHMO. Afegeix a més que si la gent sabés la veritat sobre el DHMO estudis com el precedent no serien necessaris. Investigacions similars dutes a terme per científics de l'equip de Leticia Sabater han demostrat que el 90% de la població espanyola està d'acord en signar a favor de la prohibició total de la producció i ús del DHMO a Espanya, a la UE i  a molts països americans ( inclosos EUA, Canadà i pràcticament a tota Iberoamèrica).

Per què no havia sentit parlar del DHMO abans?

Bona pregunta. Històricament, els perills del DHMO havien estat considerats menors i "manejables". Mentre que els principals perills del DHMO han estat descoberts per organismes com el Ministeri de Sanitat, alguns hospitals i el CSIC, la gent generalment no veu perill en l'ús del DHMO.
Veus crítiques al govern citen en moltes ocasions el fet que molts polítics i altres càrrecs públics no veuen el DHMO com una cosa beneficiosa política i electoralment, per tant el públic pateix una important manca d'informació veraç i contrastada sobre el DHMO i per què haurien sentir preocupats.
Part de la culpa la té el públic i la societat en general. Molts no es preocupen d'aconseguir informació relativa al DHMO, i què significa per a les seves vides i la dels seus familiars.

Desafortunadament, els perills del DHMO creixen amb la població, un fet que les estadístiques i els estudis demostren clarament. Ara més que mai, és important conèixer els perills del Monòxid de Dihidrogen i com podem reduir aquests perills.
Quins són els perills associats al DHMO?

Cada any, el DHMO està implicat en milers de morts i és causant de pèrdues de milers de milions d'euros en danys materials i danys mediambientals. Alguns efectes nocius del DHMO són:
Barrejat amb àcid bòric i Dinamita pot arribar a explotar
Mort associada a la inhalació del DHMO, fins i tot en quantitats relativament petites.
Una exposició prolongada al DHMO en estat sòlid causa cremades greus i necrosi agudes.
Una ingestió excessiva d'DHMO produeix un gran nombre d'efectes secundaris, molestos però no letals.
El DHMO és un component majoritari de la pluja àcida.
El DHMO gasós pot provocar cremades de tercer grau.
Contribueix de manera important a l'erosió del sòl i la desertització.
És causant de corrosió i oxidació en molts metalls. Només tractaments específics poden impedir la degradació d'estructures com ponts, edificis i objectes quotidians metàl · lics.
La seva exposició a sistemes electrònics produeix curtcircuits, que es poden traduir en pèrdues multimilionàries.
La seva presència redueix notablement l'efectivitat dels sistemes mecànics, especialment els frens dels automòbils.
S'ha trobat en nombroses biòpsies de tumors i lesions precanceroses.
Està associat a huracans i ciclons a l'Atlàntic i el Pacífic.
Variacions tèrmiques del DHMO estan després del fenomen del Niño
El DHMO és un causant de les tempestes tropicals, que anualment provoquen pèrdues de milions d'euros.
És útil per lliurar-se de veïns indesitjables, i fins i tot els que no ho són tant.
Un excés en el seu ús en agricultura pot provocar la pèrdua de collites senceres.
És un dels més importants gasos d'efecte hivernacle, associats amb el canvi climàtic.
Quins són els usos del DHMO?

Tot i que el DHMO és perillós, i això és conegut, s'usa habitualment en la indústria, en el Govern, i fins i tot té usos domèstics a Espanya i fins i tot en molts països. Alguns usos ben coneguts del DHMO són:
Les seves propietats semiconductores i la seva abundància el fan un component escencial d'aparells tecnològics, de fet la seva innovadora implementació per part d'empreses xineses situar a aquest país en el cim de la revolució tecnològica, també segueix sent molt difós el seu ús com a dissolvent industrial i com líquid refrigerant.
El Govern ho empra com a agent antiavalots, per desfer manifestacions progres i / o fatxes.
De vegades es dissol en l'aigua d'ús humà per mantenir alguns grups agitadors "tranquils".
En assaigs animals, com una substància barata per esterilitzar, i fins i tot per esterilitzar humans.
En centrals nuclears
L'Exèrcit ho empra en submarins vells, com propulsor. També intervé en la propulsió de moltes fragates, corbetes i fins i tot alguns portaavions.
Els esportistes d'elit ho empren per millorar el seu rendiment (dopant).
En la producció del poliuretà expandit i del niló.
En la fabricació de moltes armes químiques i biològiques.
Com retardant en extintors.
En clíniques abortives.
En operacions de cirurgia estètica.
Com a component majoritari de moltes bombes casolanes.
És un subproducte de la crema de combustibles fòssils i de moltes instal · lacions de fred.
En nombrosos ritus de moltes religions (incloses la Catòlica, l'Islam i fins i tot alguns ritus pagans).
Se sap que ho van emprar molts membres de l'Església de la Cienciologia i els seus familiars (encara que sorprenentment, alguns membres d'aquesta organització s'han posat en contacte amb DHMO.org per negar vehementment seu ús).
Pel Ku Klux Klan, organitzacions neonazis i algunes d'extrema esquerra durant les seves concentracions i manifestacions.
Per pedòfils i pornògrafs (per a alguns usos que no comentarem).
És usat per molts clients de bars i clubs d'ambient homosexual a Nova York, Sant Francisco, Berlín i, segons alguns rumors, a València, Barcelona i Madrid.
Segons registres històrics, va ser emprat en els camps d'extermini nazis, i en presons de Turquia, Sèrbia, Croàcia, Líbia, Iran i l'Iraq. En informes filtrats de la CIA també es mostren indicis del seu ús a Guantánamo.
En els camps de concentració del Japó, en la Segona Guerra Mundial, i en presons xineses, per al seu ús en algunes modalitats de tortura.
Pel exèrcit serbi, després de ser autoritzat per Slobodan Milosevic, durant la 'neteja ètnica' de la Guerra dels Balcans.
L'han emprat molts grups terroristes (citarem a Al-Qaida, ETA, l'IRA, Hezbollá, i fins i tot Terra Lliure).
Un ús especialment controvertit es dóna a les piscines comunitàries, per mantenir 'l'equilibri químic' de l'aigua. Aquest ús havia estat negat fins ara però una recent investigació l'ha tret a la llum.
Molts enginyers de programari ho empren per millorar els seus productes, fins i tot els que desenvolupen SDK i els que programen en assemblador.
En laboratoris (legals i clandestins) d'experimentació animal.
En la producció i distribució de pesticides i herbicides.
És molt emprat com a agent antiavalots.
El seu ús amb la llet li confereix un molt bon sabor, però no es recomana barrejar amb xocolata líquid (estranyes reaccions encara en estudi fan que adquireixi un sabor insofrible).
Moltes persones, nens i adults, ¡el fan servir per divertir-se!.
El que segurament trobaràs sorprenent és la seva presència en molts productes i llocs, però per alguna raó, aquests usos no s'esmenten durant les conferències sobre els perills del DHMO. Alguns d'aquests productes i usos són:
Com additiu de molts aliments, com 'potets' per a nens petits, en begudes amb gas i en alguns sucs suposadament 'naturals, sense conservants ni colorants'
En xarops i altres medicaments que es prenen líquids, o en preparacions per al seu ús intravenós.
En aerosols per netejar forns.
En xampús, gels, cremes d'afaitar, desodorants i molts altres productes d'higiene personal.
En la producció de cervesa (això ho fan els principals fabricants espanyols i europeus, fins i tot els americans no ho van negar en uns estudis recents).
En joguines per a nens.
Com conservant d'alguns productes frescos.
Al cafè, diríem que prop del 99% de tots els cafès servits un dia normal contenen DHMO sent el provinent de sudafrica el que el conté en major quantitat.
En cotxes de la Fórmula Un, per millorar el seu rendiment, encara que aquest ús està controlat per la FIA, i
és objecte d'algunes investigacions de la NASA relacionades amb moltes missions interplanetàries i de recerca cosmològica.
Un dels més sorprenents fets sobre la contaminació per DHMO és que s'ha usat com a aliment i, irònicament, com "descontaminant". Diversos estudis independents han demostrat que, fins i tot després d'un rentat acurat, es troben restes de DHMO en molts aliments.
Quina és la relació entre el DHMO i la violència escolar?

Una sorprenent conclusió, avalada per diverses investigacions, indica que s'ha trobat DHMO en molts casos de violència escolar, incloses les matances de Columbine i diversos assassinats a Denver, Arkansas i Austin. A Espanya també s'ha trobat DHMO implicat en molts casos de bullying (assetjament escolar). De fet, el DHMO és molt assequible per als escolars, fins i tot dins dels "assegurances" recintes escolars. Cap dels directors de col · legis i instituts consultats han pogut calcular amb claredat quina quantitat de DHMO podria estar sent usat en l'interior de molts col · legis, instituts i fins i tot universitats. Els elitistes col · legis privats tampoc es lliuren del perill, malgrat el zel dels seus directors.
Com afecta la toxicitat del DHMO als pacients de diàlisi?

Lamentablement, una sobredosi de DHMO s'ha relacionat amb alguns casos de fallada renal, com a conseqüència molts pacients són sotmesos a diàlisi. El Monòxid de Dihidrógeno en excés en aquests pacients pot conduir a una insuficiència cardíaca, edema pulmonar i hipertensió. Malgrat el risc de sobredosi i la toxicitat de grans dosis de DHMO, molts dels pacients sotmesos a diàlisi ho continuen ingerint regularment.
Hi ha grups de pressió que es neguen a prohibir l'ús del DHMO?

Malgrat les aclaparadores evidències, hi ha un lobby a la Corunya que intenta boicotejar la seva prohibició. Els Amics del Hidròxid d'Hidrogen són un grup radical i perillós que creuen que els perills del DHMO s'han exagerat. Els membres d'aquest grupuscle asseguren que el monòxid de dihidrogen, o "hidròxid d'hidrogen" com en diuen ells, és beneficiós, mediambientalment segur, benigne i existeix naturalment en el medi ambient. Asseguren que els esforços per prohibir el DHMO són ​​exagerats. Un altre grup que donen suport a aquest grupuscle, últimament bastant debilitat, és el Partit Terra Cremada, extremenys, un grup més radical fins i tot que els Amics del Hidròxid d'Hidrogen. El PTQ nega que estigui finançat per indústries que s'oposen a la prohibició, davant la perspectiva de perdre milions d'euros i fins i tot trencar. Alguns polítics corruptes, comunistes d'extrema dreta, poden estar implicats.
Ha tractat la premsa el problema del DHMO adequadament?

En general, la premsa no ha tractat com correspon l'assumpte del DHMO. Encara que moltes persones han publicat pàgines web amb informació sobre el DHMO, la majoria de mitjans, tant televisió, ràdio i premsa escrita, no ho han fet. I com tothom sap, el que no surt a la televisió no existeix.
Recentment, s'ha prestat molta atenció gràcies a un indicente a Pinto, Madrid. El suposat cas Pinto va ser àmpliament difós en els mitjans. La premsa pro-prohibició (la majoria) va fer circular un rumor que ràpidament es va convertir en falsa veritat, va sortir a la tele, i els fets exposats en DHMO.org van ser titllats d'escombraries i propaganda perillosa, en lloc de veure'ls com el que són , un recull de fets irrefutables que adverteixen sobre aquest perillós compost químic.
És veritat que el DHMO millora el rendiment dels esportistes?

Absolutament!. Amb l'actual quantitat de casos de dopatge amb esteroides anabolitzants i hormones com l'EPO, usats per millorar la condició atlètica, no s'ha prestat virtualment cap atenció als efectes que té el DHMO en l'organisme. És sabut que molts esportistes ingereixen regularment grans quantitats de DHMO per obtenir un avantatge competitiu sobre els seus rivals.
Una tècnica emprada normalment pels migfondistes i fondistes és ingerir una gran quantitat de DHMO abans d'una carrera. En el món atlètic se sap que això incrementa substancialment les capacitats de l'esportista.
Els especialistes en medicina esportiva adverteixen d'ingerir grans quantitats de DHMO pot provocar complicacions i molestos efectes secundaris, però estan d'acord amb que el DHMO augmenta el rendiment. Actualment, el DHMO no és a la llista de substàncies prohibides del COI, ja que les anàlisis antidopatge no han trobat quantitats anormalment elevades de DHMO en la sang o l'orina dels esportistes.
Pot el DHMO augmentar la meva potència sexual?

És un mite popular, però és un mite que a més està corroborat per nombrosos estudis científics. El DHMO és una substància present en les zones del cervell associades a la libido i als centres de plaer que es posen en marxa durant l'orgasme. A més, com en el cas dels esportistes, una ingestió moderada de DHMO pot fer que el sexe sigui més plaent. Però compte, que els riscos són els mateixos que en el cas dels esportistes.
Quins són els símptomes d'una sobredosi accidental de DHMO?

No sempre es pot saber, tot d'una, si algú ha patit una sobredosi. No obstant això, hi ha alguns símptomes inequívocs que es poden controlar. Si sospita que ha patit una sobredosi de DHMO, o si té algun dels símptomes descrits, consulti immediatament a un metge. Aquests símptomes són purament informatius, i no haurien de substituir en cap cas els coneixements d'un metge.
Alguns dels símptomes implicats són:
Sudoració excessiva.
Orinar molt i molt sovint.
Inflor.
Nàusees
Vòmits
Desequilibri iònic en sang.
Sèrum hipotònic.
Desequilibri en els nivells d'ICF i ECF en sang.
Un fenomen metge recentment descobert, relaciona la secreció de DHMO pels ulls com a conseqüència directa de 'relacions lèrgiques, xoc anafilàctic i presència d'agents irritants als ulls'.
Què és el DHMO, què diuen les anàlisis químiques?

Recentment, el químic analític alemany Christoph von Bueltzingsloewen, de la Universitat Regensburg, ha identificat algunes claus que podrien explicar la toxicitat del DHMO. Segons von Bueltzingsloewen, separar químicament l'dihidrogenóxido del tòxic dihidrat d'oxigen és extremadament dificultós. Tots dos components es donen en proporcions gairebé equimolares en totes les mostres analitzades, procedents de més de 20 països i de 5 continents diferents (s'ha trobat fins i tot en zones remotes de l'Antàrtida). Encara que no està clar com contribueixen tots dos a la toxicitat del DHMO, von Bueltzingsloewen suposa que podria donar-se un mecanisme sinèrgic, catalitzat per hidrógenohidróxido, que seria el causant majoritari d'aquesta toxicitat.
El DHMO pot ser radioactiu?

Si, l'hi coneix com dideuteruro de monòxid i dideuteruro de monòxid millor coneguts com DDMO i DTMO i encara que solen trobar dissolt en petites concentracions dins el DHMO ambdós compostos radioactius presenten iguals propietats físiques i propietats químiques molt similars a les del DHMO per la qual cosa no hi ha manera identificar quan aquesta vostè en presència d'una aquestes perilloses substàncies. Tant el DDMO com el DDMO són ​​tan tòxics com el DHMO i són altament radioactius pel que si vostè vol preservar dels perills radioactius que presenta el DHMO i les seves variants haurà ingerir dosis signitivas de plom que encara tòxic i poc saludable el previndrà de ser afectat per la ionització.
Si vostè pensa que ha estat en contacte amb DHMO radioactiu prengui una dutxa amb abundant aigua i concorri immediatement a un metge.
Com podem minimitzar els riscos?

Afortunadament, hi ha moltes formes de minimitzar els potencials riscos d'una exposició al DHMO. Sobretot, utilitza el sentit comú. Quan estiguis en contacte, tu o els teus familiars, amb menjar que creus que pugui estar contaminada amb DHMO, avalua els riscos potencials i actua en conseqüència. Tingues present que en moltes ocasions, nivells reduïts de DHMO no són necessàriament tòxics i, de fet, són virtualment impossibles d'eliminar. Recorda, la teva seguretat i la de la teva família és responsabilitat teva.
En segon lloc, sé curós quan hi hagi un risc potencial d'inhalació o ingestió de DHMO. Si et sents malament, procura escapar de la situació on estiguis. Més val prevenir que curar.
Finalment, tingues calma. Encara que els riscos del DHMO són ​​reals, amb una mica de cura i sentit comú, pots estar raonablement segur que estàs fent tot el possible per protegir-te a tu mateix ia la teva família.

Dihidrógen = H2     Monóxid = O Monóxid de Dihidrógen = H2O 

UNA ENQUESTA DIU QUE EL 34% DELS USUARIS HA PERDUT L'INTERÈS PEL FACEBOOKLes raons són "avorriment" o "inutilitat", a més de la desconfiança per qüestions de privacitat.
El 34% dels usuaris de Facebook enquestats passen menys temps a la xarxa social que fa sis mesos, segons un sondeig de Reuters/Ipsos. Les raons són "avorriment", "no pertinent", "inutilitat". També hi ha qui apunta a raons de privacitat per justificar la baixada de temps de connexió a l'invent de Mark Zuckerberg.
Tot s'ha de dir: Un 20% assenyala que dedica més temps a Facebook que fa mig any. Aquests resultats, no del tot positius han accentutat les preocupacions dels inversors sobre les possibilitats de Facebook per convertir les visites en diners. Un 44% dels enquestats són menys favorables a la xarxa des que ha entrat a cotitzar a la Borsa. 
Tenim ganes de conèixer la vostra opinió al respecte. De quina manera han canviat els vostres hàbits a Facebook? Quant temps al dia dediqueu a la xarxa social? Més o menys que fa mig any? Quines eines d'interacció trobeu a faltar? 

FUMAR ET CASCA EL CERVELLHo revela un estudi publicat a la revista "Biological Psychiatry". Segons la quantitat i la durada de l'exposició al tabac, l'escorça cerebral és més o menys prima. Com més fuma una persona, més es redueix la intel·ligència, a causa d'aquest fenomen d'aprimament de l'escorça del cervell.
Sabem que fumar no té cap efecte positiu per a la salut. Sovint es parla del dany que el fum del tabac provoca als pulmons, la boca o la faringe, però avui posem de manifest la repercussió maligne sobre l'òrgan pensador, el cervell.
Segons conclou Simone Kühn, investigadora de a Facultat de Medicina "Charite", de la Universitat de Humboldt (Alemanya), i coautora de l'estudi que ens ocupa, la reducció de l'escorça orbitofrontal provocaria que als fumadors crònics els costés, cada cop més, deixar de fumar, ja que aquesta zona del cervell està relacionada al control dels impulsos, la recompensa i la presa de decisions.

EL PENAL DE SERGIO RAMOS A UN EXAMEN UNIVERSITARI DE FISICAEls estudiants de física de la Universitat de Madrid, que han estat d'exàmens finals recentment, han hagut de plantejar-se un dificilíssim problema sobre les característiques numèriques del llançament del jugador andalús del Reial Madrid, Sergio Ramos! Algun espavilat va poder-ne fer la següent fotografia:


LA VIDA...


LA VIDA:

NEIX,
APREN A CAMINAR I A PARLAR,
VÉS A LA GUARDERIA,
FÉS AMICS,
VÉS A L'ESCOLA,
ESTUDIA,
TREU-TE LA PRIMERA NOVIA,
VÉS A L'INSTITUT,
ESTUDIA,
APROVA L'ESO,
VÉS A BATXILLERAT,
TREU BONA NOTA A SELECTIVITAT,
SIGUES MAJOR D'EDAT,
ACABA LA CARRERA,
REGISTRA'T A 
http://es.beruby.com/promocode/ugO2CQ ,
ACONSEGUEIX REFERITS,
GUANYA DINERS,
GUANYA MÉS DINERS,
MUNTA EL TEU NEGOCI,
FES-TE RIC,
ACONSEGUEIX LA NOIA DELS TEUS SOMNIS,
CASA`T,
TINGUES FILLS,
EDUCA'LS,
PORTA'LS A FER ESPORT,
GUANYA MÉS DINERS,
COMPRA'T UN BON COTXE,
DINA ELS DIUMENGES AMB LA FAMÍLIA,
TORNA A CONFIAR EN BERUBY, 
GUANYA MÉS DINERS,
APUNTA ELS TEUS FILLS A BERUBY,
GUANYEU MOLTS DINERS,
FES-TE GRAN,
SIGUES AVI,
JUBILA'T,
VÉS AL PARC A DONAR MENJAR ALS ÀNECS,
JUGA AL DOMINÓ,
COMPRA'T UN BASTÓ,
VÉS A PASSEJAR,
QUEDA'T AL LLIT,
POSA'T MALALT,
MOR ALS 102 ANYS.

TOTS A PORT AVENTURA FINS A LES 4H

El dia 30 de juny tots cap a PortAventura fins a les 4h per només 15 €!!
AMB LA CRISI...

Amb la que està caient, no creieu que ja anava sent hora de que algú inventés una manera ràpida i fàcil de guanyar diners?

Doncs ho han fet i el resultat és Beruby:


Per a guanyar diners de manera fàcil i ràpida AQUÍ TENIU LA SOLUCIÓ:

1- ENTRA EN AQUEST ENLLAÇ:


http://es.beruby.com/promocode/ugO2CQ


2- REGISTRA'T!

3- VÉS AL TEU CORREU I CONFIRMA LA CONTA

4- HAURÀS GUANYAT ELS TEUS PRIMERS 2 EUROS

Ara és hora de començar a guanyar realment diners.

5- VÉS A Ahorrar(Al costat del logo de beruby> Ahorrar sin comprar i COMENÇA A GUANYAR DINERS VISITANT I REGISTRAN-TE ALS ANUNCIANTS.

6- TAMBÉ POTS GUANYAR DINERS CONVIDANT A GENT A BERUBY (El 50% del que els teus referits guanyin, sense modificar els seus guanys) ANANT A Mi red> Link de invitación i DIFUNDINT AQUEST LINK A FÒRUMS, WEBS, ETC.

7- HA ARRIBAT L'HORA DE COBRAR (Abans de cobrar has d'acabar d'omplir les teves dades a Mi perfil> Mis datos i clicar a MOSTRAR MIS DATOS PROTEGIDOS i després omplir-lo)
PER A COBRAR HAS D'ANAR A Mi saldo> Solicitar cobro POTS COBRAR VIA TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA O VIA PayPal.

PD: Només et pots registrar a beruby mitjançant invitació.

Repeteixo, el link és:


http://es.beruby.com/promocode/ugO2CQ


GRÀCIES I REGISTREU-VOS!
 
 
Dissenyat per Arnau Guillemat