Per què posem per a les fotos?

Per què posem per a les fotos?
Molt probablement posar en el moment de fer-nos una fotografia és una costum social imposada per les limitacions tècniques de les primeres càmeres i mètodes de fotografia, que requerien mantenir la posició durant períodes de temps perllongats perquè l’escena quedés gravada en les plaques i pel·lícules d’aleshores, molt poc sensibles a la llum.

La gent està acostumada a posar per fer-se una foto. És un hàbit adquirit a partir dels requeriments tècnics del passat.
Probablement alguna vegada us hàgiu vist fotografiats sense avís previ, per exemple des d’un costat, i us hagi resultat rar veure-us així, sense haver-vos pogut preparar abans de la foto. Tant és així que malgrat els avanços en la fotografia la idea de posar encara s’aplica.

L’animal més mortífer del món?

Quin diríeu que és l’animal més perillós de la Terra? Taurons? Serps? Éssers humans?
L’animal més mortífer del món?Per descomptat la resposta depèn de com definim la paraula ‘perillós’. Si ho jutgem segons el nombre de persones mortes per un animal cada any, aleshores la resposta no és cap de les anteriors, són els mosquits!
Quan es tracta de matar els éssers humans, cap altre animal se li aproxima en xifres…
Què fa que els mosquits siguin tan perillosos? Malgrat la seva petita mida transmeten malalties devastadores. La pitjor és la malària, que mata més de 600.000 persones cada any. Altres malalties transmeses per mosquits inclouen febre vermella o dengue, febre groga i encefalitis.
Que sapigueu que hi ha més de 2.500 espècies de mosquits repartides en totes les regions del món excepte l’Antàrtida.
 
 
Dissenyat per Arnau Guillemat