CINEMA


CINE: DANDO LA NOTA
La nova comèdia, portada a la gran pantalla el 8 de Març d’aquest any,ens narra l’història de Beca (Anna Kendrick) una noia que prefereix escoltar el que surt dels seus cascos al que pot dir-li algú. En arribar a la Universitat, no té gaires amics i no forma part de cap grupet, però l'obliguen a unir-se a un que mai hauria escollit; format per noies dolentes, noies bones i noies rares que només tenen una cosa en comú: la passió per la música i el do del cant.

Beca vol que el grup de cant surti del tradicional món musical i arribi a assolir harmonies noves i sorprenents. Les noies decideixen anar ascendint en el despietat món del cant “a capella”.

Beca haurà de superar els problemes i obstacles que s’aniran interposant en el seu camí i haurà de lluitar per tal d’aconseguir un lloc en el món de l’estrellat. El seu intent pot acabar sent el millor que han fet, o potser el seu major bogeria.Algunes crítiques que ha rebut la pel·lícula:

- "Un concurso de canto a capella es al mismo tiempo un poco ridículo y un poco alucinante. El tono que consigue la película es un perfecto equilibrio entre los dos extremos (...) Puntuación: *** (sobre 4)" (Michael O’Sullivan: The Washington Post) 

- "Una mayúscula sorpresa (...) una bomba de relojería, desinhibida y procaz (...) un producto que acaba con los tópicos, y que vuelve a tomar como explícito modelo inspirador el cine de John Hugues en general y 'El club de los cinco' en particular" (Javier Ocaña: Diario El País)

- "Convierte una premisa a priori temible en uno de los placeres culpables de la temporada. (...) espectaculares números musicales (...) Anna Kendrick apuntala con gracia y chispa una propuesta destinada a superar todas las expectativas" (David Broc: Fotogramas) 

- "La mejor comedia ‘teen’ del año es a capela. (...) el filme se levanta gracias al trabajo colectivo y una variedad de tono que no teme alternar golpes de humor escatológico con un homenaje a 'El club de los cinco' lleno de emoción" (Daniel De Partearroyo: Cinemanía) 

Esperem que us agradi!


Cine - Noves estrenes del 2013 basades en Best Sellers 

531115_544226902257445_343266874_n_large 13 de Febrer del 2013 - Beautiful creatures ( Hermosas Criaturas ).                                                    
 

14 de Març del 2013 - Rubinrot ( Rubí )
   

 29 de Març del 2013 - The Host ( La Huésped).


 16 d'Agost del 2013 - Percy Jackson: Sea Monsters ( Percy Jackson: Monstruos Marinos ) ( 2n llibre de Percy Jackson ).


 23 d'Agost del 2013 - The mortal instruments: City Of Bones ( Los intrumentos mortales: Ciudad de Hueso).


 22 de Novembre del 2013 - The Hunger Games: Catching Fire ( Los Juegos del Hambre: En Llamas) (2n llibre dels Jocs de la Fam).


 Sense Data al 2013 - Las crónicas de Narnia: El sobrino del mago

3 comentaris:

 1. Anònim30/1/13

  Que fort a mi m'encanten els llibres dels jocs de la fam!Tens uns gustos genials!

  ResponElimina
 2. Anònim8/3/13

  Seguiu sisplau, l'apartat de cinema és el meu preferit. M'encantaa!!!

  ResponElimina
 3. Dando la nota és xuliisima i super gràciosa, em va encantar!! Us la recomano a tots.
  petons, muuuuak!
  M'encanta aquest blog<3

  http://elblogmusicanna.blogspot.com.es/

  ResponElimina

Deixa el teu comentari a adolescentscatalans.com ;)

 
 
Dissenyat per Arnau Guillemat